ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Στο 7ο χλμ Λάρισας Τυρνάβου θα εξυπηρετηθείτε για τον καθαρισμό του οχήματος σας σε ένα άνετο χώρο και με διάφορες λύσεις.

  • Αυτόματο πλυντήριο αυτοκινήτων (Βούρτσα) με τεχνολογία Foamy Plus βούρτσες για καλύτερη πρόσφυση στην επιφάνεια, αποφυγή γρατζουνιών και καλύτερο γυάλισμα.
  • SELF SERVICE εσωτερικό-εξωτερικό πλύσιμο
    Self Service Βιολογικό καθαρισμό για να επιμεληθείτε προσωπικά το αυτοκίνητο σας.
  • Self Service μηχάνημα για τα πατάκια του αυτοκινήτου σας.
  • Διάφορα προϊόντα για την περιποίηση του εσωτερικού και του εξωτερικού του οχήματος σας.

41 χρόνια τώρα, η επιχείρηση έχει παρουσία με 4 πρατήρια στον νομό Λάρισας (2 στα Φάρσαλα και 2 στην Λάρισα) με ιδιόκτητο στόλο εφοδιασμού. Εδώ και αρκετά χρόνια η επιχείρηση έχει ήδη επεκταθεί και στον τομέα των στερεών καυσίμων (πέλλετ-καυσόξυλα κ.λ.π) και παρέχει μία σειρά υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες των ιδιωτών αλλά και των επαγγελματιών όπως μεταφορικές εταιρείες, αγρότες, κατασκευαστικές εταιρείες, βιοτεχνίες, εργοστάσια και βιομηχανίες, προμηθεύοντας αξιόπιστα υπεύθυνα και με ασφάλεια τα εμπορεύματα της επιχείρησης. Πρωταρχικός στόχος της επιχείρησης είναι η εξυπηρέτηση των πελατών της με εγγύηση ποιότητας και ποσότητας των καυσίμων, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές και ευέλικτο διακανονισμό πληρωμής.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;